الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» حبيبه عمرى
الإثنين أبريل 21, 2014 2:41 am من طرف ربيع محمد

» تحميل و تنزيل رواية مائة عام من العزله برابط مباشر على الفورشير
الأحد أبريل 20, 2014 11:09 pm من طرف سعيد الخولى

» كل عام والمصريون بخير
الأحد أبريل 20, 2014 11:04 pm من طرف سعيد الخولى

» تحميل فيلم الحب فى زمن الكوليرا مترجم برابط مباشر
السبت أبريل 19, 2014 1:13 pm من طرف رضوى ابراهيم

» كلمات مسيحيه للشاعر محمد على طه
الجمعة أبريل 18, 2014 2:53 pm من طرف مريام جورج

» طريقة ترتيب ورص النيش للعرايس 2014والصور
الخميس أبريل 17, 2014 11:48 pm من طرف وليد اللول

» انا خلصت زمــــتـــــــى !!!!!!دعوة
الخميس أبريل 17, 2014 11:47 pm من طرف وليد اللول

» ازاى تعرفى انك حامل قبل موعد دورتك الشهرية؟؟
الخميس أبريل 17, 2014 12:53 pm من طرف نسمة الاسكندرانية

» كيف تحتكرين زوجك لك وحدك؟؟
الخميس أبريل 17, 2014 12:51 pm من طرف نسمة الاسكندرانية

» السجن 7 سنوات للسياسي السلفي المصري حازم أبو إسماعيل لإدانته بالتزوير
الخميس أبريل 17, 2014 12:46 pm من طرف نسمة الاسكندرانية

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع
ربيع محمد
 
body onbeforeprint="onbeforeprint()" onafterprint="onafterprint()"onselectstart="return false" oncontextmenu="return false">
شاطر | 
 

 طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عسوله
راكب درجه اولى
راكب درجه اولى


الجنس: انثى
عدد المساهمات: 706
نقاط: 1004
تاريخ التسجيل: 08/10/2009

مُساهمةموضوع: طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص   الأحد مايو 30, 2010 8:23 pm

عجبتي طريقه حلوه وطعمه من صاحبتى وطعمها هايل ونفسي
اقدولهالكم بصو بقي انتو تيجيبو نص كبد وقوانص او حسب الكميه وعدد الافراد
وتغسيلي القوانص وتنضيفيها كويس باليمون والخل والملح وتشطوفيها كويس
وتصفيها وتجيبي بصليه كبيره او اتنين كبار وتقطعيها صغير وتحطيها علي النار
مع حبه زيت او سمنه مع حبيت ملح وفلفل اسود وبمجر تبداء تصفر تكوني مقطعه
القوانس قطع صغيره وتحطيها مع البصله وعلي نار هديه جدا تسبيه تاخد وتتدي
مع نفسها وكل شويه تبصي عليه وتقلبي ولو لقيتيها عايزه نشفت حطي بق مايه
وتسبيها متغطيه وبعد كده تقطعي الكبد وقرب متستوي القوانص حطي الكبده وحطي
البهارات والفلفل الابيض والفلفل الاسود ونقطتين ليمون الجديد بقي ان
يتقدم مع رز طعمه هايل وهو دي اللي عايزه ااقولكو عليا تجيبي 2جزر و2 فلفل
رومي وبصليه صغيره وتقطعي البصله وتسبيها تصفر وتحطي الجزر المبشور والفلفل
المتقطع صغير ويشوحو كويس وبعدين تحطي معيار ميه علي قد الارز اللي هتعملي
وتحطي كل التوابل وورقه رورا وحبهان ومرقه ماجي وتسبي يغلي شويه وبعدين
تحطي الارز ولو محتاج ميه حطي وشوفي لو عايز ملح وله لا وسويه زي الارز
وحطي في طبقي التقديم وحولي الكبد والقوانس ودوقي بقي وقوليلي الارز
هيطلع معسل جداااااااااااااااااااا وهايعجبك قوي وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
» طريقة عمل طاجن السبيط
» طريقة عمل البيتزا
» طريقة عمل البسبوسة
» طريقة عمل قرص بالعجوة
» طريقة تنظيف القولون

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مترو :: محطه الاستراحه :: رصيف الاكل والطبخ-