الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» الكتاب الممنوع زُعـــــمَاء وَعـــمُلَاء الْخِيَانَة وَالْفَسَاد عَلَى فِرَاش الْحُكَّام الْعَرَب للتحميل المباشر
السبت ديسمبر 20, 2014 2:44 pm من طرف فهدالعالمى

» موسوعة القوانين وصيغ الدعاوى والعقود للمحاميين تحميل مباشر
السبت ديسمبر 13, 2014 10:56 am من طرف Rabeh2001

» تحميل كل اغانى صباح . اغانى صباح للتحميل , جميع اغانى والبومات صباح للتحميل
الثلاثاء ديسمبر 02, 2014 8:28 pm من طرف امينوف

» بطاطا بالفرن
السبت نوفمبر 22, 2014 8:32 am من طرف ربيع محمد

» موسم خلع الحجاب.. قصص البنات على موقع عمرو خالد تكشف الأسباب
الثلاثاء نوفمبر 18, 2014 2:58 pm من طرف وليد اللول

» خواطر من الصميم
الثلاثاء نوفمبر 18, 2014 2:51 pm من طرف مريام جورج

» بالصور.. كتاب تنبأ بظهور “داعش” منذ ألف عام
الأحد نوفمبر 16, 2014 1:58 pm من طرف ابراهيم الابيض

» بالفيديو اغرب اعلان تليفزيونى ممكن تشوفه فى حياتك
السبت نوفمبر 15, 2014 5:20 pm من طرف محمد المهدى على

» نجل "الحوينى" على "ask": "المنتحر ليس بكافر ولا يُخلد فى النار"
السبت نوفمبر 15, 2014 10:31 am من طرف سندريلا

» وطني ؟؟؟؟؟
السبت نوفمبر 15, 2014 9:32 am من طرف حوريه من الجنه

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع
body onbeforeprint="onbeforeprint()" onafterprint="onafterprint()"onselectstart="return false" oncontextmenu="return false">
شاطر | 
 

 طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عسوله
راكب درجه اولى
راكب درجه اولى


الجنس: انثى
عدد المساهمات: 706
نقاط: 1004
تاريخ التسجيل: 08/10/2009

مُساهمةموضوع: طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص   الأحد مايو 30, 2010 6:23 pm

عجبتي طريقه حلوه وطعمه من صاحبتى وطعمها هايل ونفسي
اقدولهالكم بصو بقي انتو تيجيبو نص كبد وقوانص او حسب الكميه وعدد الافراد
وتغسيلي القوانص وتنضيفيها كويس باليمون والخل والملح وتشطوفيها كويس
وتصفيها وتجيبي بصليه كبيره او اتنين كبار وتقطعيها صغير وتحطيها علي النار
مع حبه زيت او سمنه مع حبيت ملح وفلفل اسود وبمجر تبداء تصفر تكوني مقطعه
القوانس قطع صغيره وتحطيها مع البصله وعلي نار هديه جدا تسبيه تاخد وتتدي
مع نفسها وكل شويه تبصي عليه وتقلبي ولو لقيتيها عايزه نشفت حطي بق مايه
وتسبيها متغطيه وبعد كده تقطعي الكبد وقرب متستوي القوانص حطي الكبده وحطي
البهارات والفلفل الابيض والفلفل الاسود ونقطتين ليمون الجديد بقي ان
يتقدم مع رز طعمه هايل وهو دي اللي عايزه ااقولكو عليا تجيبي 2جزر و2 فلفل
رومي وبصليه صغيره وتقطعي البصله وتسبيها تصفر وتحطي الجزر المبشور والفلفل
المتقطع صغير ويشوحو كويس وبعدين تحطي معيار ميه علي قد الارز اللي هتعملي
وتحطي كل التوابل وورقه رورا وحبهان ومرقه ماجي وتسبي يغلي شويه وبعدين
تحطي الارز ولو محتاج ميه حطي وشوفي لو عايز ملح وله لا وسويه زي الارز
وحطي في طبقي التقديم وحولي الكبد والقوانس ودوقي بقي وقوليلي الارز
هيطلع معسل جداااااااااااااااااااا وهايعجبك قوي وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
» طريقة عمل البيتزا
» طريقة عمل البسبوسة
» طريقة عمل الزلابية العراقية
» طريقة عمل البسبوسة الفلسطينية
» طريقة عمل شيرة اللقيمات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مترو ::  :: -