الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» ليالى مدينتى بغيابك**السلطان العاشق
أمس في 9:37 am من طرف ياسمين شكرى محمد

» خواطر من الصميم
الجمعة فبراير 27, 2015 11:50 pm من طرف السلطان العاشق

» أكبر مكتبة عامة على الفور شيرد بها مئات الكتب القيمة وتستحق التحميل
السبت فبراير 21, 2015 1:26 pm من طرف مسعد رمضان

» 1000 لعبة من العاب الاتارى بتاعة زمان تعمل على اى جهاز للتحميل على سيرفرات متعدده
السبت يناير 24, 2015 7:12 pm من طرف اسامه عبد التواب

» تحميل كل اغانى صباح . اغانى صباح للتحميل , جميع اغانى والبومات صباح للتحميل
السبت ديسمبر 27, 2014 12:05 am من طرف احمد يوسف حجاج

» تحميل كتاب الف ليله وليله الاصلى
الجمعة ديسمبر 26, 2014 11:55 pm من طرف احمد يوسف حجاج

» الكتاب الممنوع زُعـــــمَاء وَعـــمُلَاء الْخِيَانَة وَالْفَسَاد عَلَى فِرَاش الْحُكَّام الْعَرَب للتحميل المباشر
السبت ديسمبر 20, 2014 2:44 pm من طرف فهدالعالمى

» موسوعة القوانين وصيغ الدعاوى والعقود للمحاميين تحميل مباشر
السبت ديسمبر 13, 2014 10:56 am من طرف Rabeh2001

» بطاطا بالفرن
السبت نوفمبر 22, 2014 8:32 am من طرف ربيع محمد

» موسم خلع الحجاب.. قصص البنات على موقع عمرو خالد تكشف الأسباب
الثلاثاء نوفمبر 18, 2014 2:58 pm من طرف وليد اللول

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع
السلطان العاشق
 
ياسمين شكرى محمد
 
body onbeforeprint="onbeforeprint()" onafterprint="onafterprint()"onselectstart="return false" oncontextmenu="return false">
شاطر | 
 

 طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عسوله
راكب درجه اولى
راكب درجه اولى


الجنس: انثى
عدد المساهمات: 706
نقاط: 1004
تاريخ التسجيل: 08/10/2009

مُساهمةموضوع: طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص   الأحد مايو 30, 2010 6:23 pm

عجبتي طريقه حلوه وطعمه من صاحبتى وطعمها هايل ونفسي
اقدولهالكم بصو بقي انتو تيجيبو نص كبد وقوانص او حسب الكميه وعدد الافراد
وتغسيلي القوانص وتنضيفيها كويس باليمون والخل والملح وتشطوفيها كويس
وتصفيها وتجيبي بصليه كبيره او اتنين كبار وتقطعيها صغير وتحطيها علي النار
مع حبه زيت او سمنه مع حبيت ملح وفلفل اسود وبمجر تبداء تصفر تكوني مقطعه
القوانس قطع صغيره وتحطيها مع البصله وعلي نار هديه جدا تسبيه تاخد وتتدي
مع نفسها وكل شويه تبصي عليه وتقلبي ولو لقيتيها عايزه نشفت حطي بق مايه
وتسبيها متغطيه وبعد كده تقطعي الكبد وقرب متستوي القوانص حطي الكبده وحطي
البهارات والفلفل الابيض والفلفل الاسود ونقطتين ليمون الجديد بقي ان
يتقدم مع رز طعمه هايل وهو دي اللي عايزه ااقولكو عليا تجيبي 2جزر و2 فلفل
رومي وبصليه صغيره وتقطعي البصله وتسبيها تصفر وتحطي الجزر المبشور والفلفل
المتقطع صغير ويشوحو كويس وبعدين تحطي معيار ميه علي قد الارز اللي هتعملي
وتحطي كل التوابل وورقه رورا وحبهان ومرقه ماجي وتسبي يغلي شويه وبعدين
تحطي الارز ولو محتاج ميه حطي وشوفي لو عايز ملح وله لا وسويه زي الارز
وحطي في طبقي التقديم وحولي الكبد والقوانس ودوقي بقي وقوليلي الارز
هيطلع معسل جداااااااااااااااااااا وهايعجبك قوي وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مترو ::  :: -