الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» احلي فنجان قهوة ممكن تشربه
أمس في 9:33 pm من طرف ahmedshindy

» مع بن العروبة هتصحصح يعني هتصحصح
أمس في 9:32 pm من طرف ahmedshindy

» روق بالك واستكيف يا كوتش
أمس في 9:32 pm من طرف ahmedshindy

» احلي فنجان قهوة ممكن تشربه
الثلاثاء أغسطس 18, 2015 3:15 pm من طرف ahmedshindy

» مع بن العروبة هتصحصح يعني هتصحصح
الثلاثاء أغسطس 18, 2015 3:14 pm من طرف ahmedshindy

» روق بالك واستكيف يا كوتش
الثلاثاء أغسطس 18, 2015 3:13 pm من طرف ahmedshindy

» روق بالك واستكيف يا كوتش
السبت أغسطس 15, 2015 12:05 pm من طرف ahmedshindy

» مع بن العروبة هتصحصح يعني هتصحصح
السبت أغسطس 15, 2015 12:04 pm من طرف ahmedshindy

» احلي فنجان قهوة ممكن تشربه
السبت أغسطس 15, 2015 12:03 pm من طرف ahmedshindy

» مع العصرية للتسويق والدعاية هتزيد مبيعاتك وهيرتاح بالك
السبت أغسطس 15, 2015 12:02 pm من طرف ahmedshindy

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع
ahmedshindy
 
body onbeforeprint="onbeforeprint()" onafterprint="onafterprint()"onselectstart="return false" oncontextmenu="return false">
شاطر | 
 

 طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عسوله
راكب درجه اولى
راكب درجه اولى


الجنس: انثى
عدد المساهمات: 706
نقاط: 1004
تاريخ التسجيل: 08/10/2009

مُساهمةموضوع: طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص   الأحد مايو 30, 2010 6:23 pm

عجبتي طريقه حلوه وطعمه من صاحبتى وطعمها هايل ونفسي
اقدولهالكم بصو بقي انتو تيجيبو نص كبد وقوانص او حسب الكميه وعدد الافراد
وتغسيلي القوانص وتنضيفيها كويس باليمون والخل والملح وتشطوفيها كويس
وتصفيها وتجيبي بصليه كبيره او اتنين كبار وتقطعيها صغير وتحطيها علي النار
مع حبه زيت او سمنه مع حبيت ملح وفلفل اسود وبمجر تبداء تصفر تكوني مقطعه
القوانس قطع صغيره وتحطيها مع البصله وعلي نار هديه جدا تسبيه تاخد وتتدي
مع نفسها وكل شويه تبصي عليه وتقلبي ولو لقيتيها عايزه نشفت حطي بق مايه
وتسبيها متغطيه وبعد كده تقطعي الكبد وقرب متستوي القوانص حطي الكبده وحطي
البهارات والفلفل الابيض والفلفل الاسود ونقطتين ليمون الجديد بقي ان
يتقدم مع رز طعمه هايل وهو دي اللي عايزه ااقولكو عليا تجيبي 2جزر و2 فلفل
رومي وبصليه صغيره وتقطعي البصله وتسبيها تصفر وتحطي الجزر المبشور والفلفل
المتقطع صغير ويشوحو كويس وبعدين تحطي معيار ميه علي قد الارز اللي هتعملي
وتحطي كل التوابل وورقه رورا وحبهان ومرقه ماجي وتسبي يغلي شويه وبعدين
تحطي الارز ولو محتاج ميه حطي وشوفي لو عايز ملح وله لا وسويه زي الارز
وحطي في طبقي التقديم وحولي الكبد والقوانس ودوقي بقي وقوليلي الارز
هيطلع معسل جداااااااااااااااااااا وهايعجبك قوي وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مترو ::  :: -