الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» قصه اعجبتنى* السلطان العاشق
السبت سبتمبر 27, 2014 8:15 pm من طرف السلطان العاشق

» كتاب الجواهر اللماعة في استحضار ملوك الجن في الوقت و الساعه للتحميل
السبت سبتمبر 27, 2014 2:51 pm من طرف moh b moh

» كتاب يعلمك كيف تسخر الجان
السبت سبتمبر 27, 2014 2:45 pm من طرف moh b moh

» حفلات الشيخ ياسين التهامى mp3 للتحميل , تحميل حفلات ياسين التهامى
السبت سبتمبر 20, 2014 9:24 pm من طرف الاخطبوط

» فيلم وادى الذئاب فلسطينى
الجمعة سبتمبر 19, 2014 5:35 pm من طرف codec2011

» فليم وادى الذئاب ...فلسطين
الجمعة سبتمبر 19, 2014 5:20 pm من طرف codec2011

» ماذا تفعل **السلطان العاشق
الخميس سبتمبر 11, 2014 4:35 pm من طرف السلطان العاشق

» كلام كا الشهد**السلطان العاشق
الخميس سبتمبر 11, 2014 4:34 pm من طرف السلطان العاشق

» أعلن توبتك *** السلطان العاشق
الخميس سبتمبر 11, 2014 4:29 pm من طرف السلطان العاشق

» قصيدة صلاح الدين/احمد الصارم
الثلاثاء سبتمبر 09, 2014 7:04 pm من طرف احمد عبيد

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع
body onbeforeprint="onbeforeprint()" onafterprint="onafterprint()"onselectstart="return false" oncontextmenu="return false">
شاطر | 
 

 طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عسوله
راكب درجه اولى
راكب درجه اولى


الجنس: انثى
عدد المساهمات: 706
نقاط: 1004
تاريخ التسجيل: 08/10/2009

مُساهمةموضوع: طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص   الأحد مايو 30, 2010 8:23 pm

عجبتي طريقه حلوه وطعمه من صاحبتى وطعمها هايل ونفسي
اقدولهالكم بصو بقي انتو تيجيبو نص كبد وقوانص او حسب الكميه وعدد الافراد
وتغسيلي القوانص وتنضيفيها كويس باليمون والخل والملح وتشطوفيها كويس
وتصفيها وتجيبي بصليه كبيره او اتنين كبار وتقطعيها صغير وتحطيها علي النار
مع حبه زيت او سمنه مع حبيت ملح وفلفل اسود وبمجر تبداء تصفر تكوني مقطعه
القوانس قطع صغيره وتحطيها مع البصله وعلي نار هديه جدا تسبيه تاخد وتتدي
مع نفسها وكل شويه تبصي عليه وتقلبي ولو لقيتيها عايزه نشفت حطي بق مايه
وتسبيها متغطيه وبعد كده تقطعي الكبد وقرب متستوي القوانص حطي الكبده وحطي
البهارات والفلفل الابيض والفلفل الاسود ونقطتين ليمون الجديد بقي ان
يتقدم مع رز طعمه هايل وهو دي اللي عايزه ااقولكو عليا تجيبي 2جزر و2 فلفل
رومي وبصليه صغيره وتقطعي البصله وتسبيها تصفر وتحطي الجزر المبشور والفلفل
المتقطع صغير ويشوحو كويس وبعدين تحطي معيار ميه علي قد الارز اللي هتعملي
وتحطي كل التوابل وورقه رورا وحبهان ومرقه ماجي وتسبي يغلي شويه وبعدين
تحطي الارز ولو محتاج ميه حطي وشوفي لو عايز ملح وله لا وسويه زي الارز
وحطي في طبقي التقديم وحولي الكبد والقوانس ودوقي بقي وقوليلي الارز
هيطلع معسل جداااااااااااااااااااا وهايعجبك قوي وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مترو ::  :: -