الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» القضاء علي النمل الابيض
الجمعة مارس 31, 2017 1:46 am من طرف اسماء عثمان

» منحة ادارة الحياة ( المسوق المحترف) من شركة ايه ام جروب
الثلاثاء مارس 14, 2017 12:36 am من طرف اسماء عثمان

» شركة ماستر تيك لتصنيع وتصميم ماكينات التعبئة والتغليف
الثلاثاء مارس 14, 2017 12:35 am من طرف اسماء عثمان

» انتريهات و اطقم جلد طبيعي ايطالي و تركي
السبت فبراير 25, 2017 1:04 pm من طرف اسماء عثمان

» هل شاهدت شجر الكيوي من قبل؟
السبت فبراير 25, 2017 1:04 pm من طرف اسماء عثمان

» شركة ابادة حشرات وقوارض
السبت فبراير 25, 2017 1:04 pm من طرف اسماء عثمان

» بالصور, خبراء: يجب ان تأكلوا حشرات لانها مفيدة !!
السبت فبراير 25, 2017 1:03 pm من طرف اسماء عثمان

» شركة الدوسرى للخدمات المنزلية ومكافحة الحشرات
الخميس فبراير 23, 2017 11:16 pm من طرف نهي عثمان

» شركة عزل مختلف أنواع العزل 01004289523//01227143270
الأحد فبراير 19, 2017 2:10 am من طرف اسماء عثمان

» شركة اورادكو جروب لمقاولات العزل السطح والمطابخ والحمامات /011114
الأحد فبراير 19, 2017 2:09 am من طرف اسماء عثمان

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع
body onbeforeprint="onbeforeprint()" onafterprint="onafterprint()"onselectstart="return false" oncontextmenu="return false">

شاطر | 
 

 طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عسوله
راكب درجه اولى
راكب درجه اولى
avatar

الجنس : انثى
عدد المساهمات : 706
نقاط : 1004
تاريخ التسجيل : 08/10/2009

مُساهمةموضوع: طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص   الأحد مايو 30, 2010 7:23 pm

عجبتي طريقه حلوه وطعمه من صاحبتى وطعمها هايل ونفسي
اقدولهالكم بصو بقي انتو تيجيبو نص كبد وقوانص او حسب الكميه وعدد الافراد
وتغسيلي القوانص وتنضيفيها كويس باليمون والخل والملح وتشطوفيها كويس
وتصفيها وتجيبي بصليه كبيره او اتنين كبار وتقطعيها صغير وتحطيها علي النار
مع حبه زيت او سمنه مع حبيت ملح وفلفل اسود وبمجر تبداء تصفر تكوني مقطعه
القوانس قطع صغيره وتحطيها مع البصله وعلي نار هديه جدا تسبيه تاخد وتتدي
مع نفسها وكل شويه تبصي عليه وتقلبي ولو لقيتيها عايزه نشفت حطي بق مايه
وتسبيها متغطيه وبعد كده تقطعي الكبد وقرب متستوي القوانص حطي الكبده وحطي
البهارات والفلفل الابيض والفلفل الاسود ونقطتين ليمون الجديد بقي ان
يتقدم مع رز طعمه هايل وهو دي اللي عايزه ااقولكو عليا تجيبي 2جزر و2 فلفل
رومي وبصليه صغيره وتقطعي البصله وتسبيها تصفر وتحطي الجزر المبشور والفلفل
المتقطع صغير ويشوحو كويس وبعدين تحطي معيار ميه علي قد الارز اللي هتعملي
وتحطي كل التوابل وورقه رورا وحبهان ومرقه ماجي وتسبي يغلي شويه وبعدين
تحطي الارز ولو محتاج ميه حطي وشوفي لو عايز ملح وله لا وسويه زي الارز
وحطي في طبقي التقديم وحولي الكبد والقوانس ودوقي بقي وقوليلي الارز
هيطلع معسل جداااااااااااااااااااا وهايعجبك قوي وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مترو :: محطه الاستراحه :: رصيف الاكل والطبخ-
انتقل الى: