الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» تحميل جميع مؤلفات وروايات الكاتبك خيرى شلبى , قصص وروايات خيرى شلبى للتحميل
اليوم في 5:27 pm من طرف عمر الديب

» مفيش تفاعل !!!!
السبت أغسطس 23, 2014 3:23 am من طرف الربيع

» الديب: "مبارك" أسقط نصف ديون مصر ورفض إرسال قواته لغزو العراق
السبت أغسطس 23, 2014 3:19 am من طرف الربيع

» برنامج مكنون لحساب المواريث والزكاة للتحميل المباشر
الجمعة أغسطس 22, 2014 12:24 am من طرف taha01

» قصيدة في بلدنا/احمد الصارم
الأربعاء أغسطس 20, 2014 9:36 pm من طرف احمد عبيد

» الفيلم العائلى " الآنسة مــامــى " بجودة HD "برابط واحد
الأربعاء أغسطس 06, 2014 2:56 am من طرف احمد edge

» تحميل كل اغانى صباح . اغانى صباح للتحميل , جميع اغانى والبومات صباح للتحميل
الأحد أغسطس 03, 2014 4:28 pm من طرف الأخضر

» افتراضي تحميل فيلم Captain America: The Winter Soldier 2013 720p Bluray مترجم
السبت أغسطس 02, 2014 5:06 pm من طرف احمد edge

» فيلم صنع فى مصر بطولة النجم احمد حلمى نسخة 1080p HD تحميل مباشر
السبت أغسطس 02, 2014 4:45 pm من طرف احمد edge

» مسئول : إسرائيل لن ترسل مبعوثيها لمفاوضات غزة إلى القاهرة اليوم
السبت أغسطس 02, 2014 4:13 pm من طرف احمد edge

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع
عمر الديب
 
body onbeforeprint="onbeforeprint()" onafterprint="onafterprint()"onselectstart="return false" oncontextmenu="return false">
شاطر | 
 

 طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عسوله
راكب درجه اولى
راكب درجه اولى


الجنس: انثى
عدد المساهمات: 706
نقاط: 1004
تاريخ التسجيل: 08/10/2009

مُساهمةموضوع: طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص   الأحد مايو 30, 2010 8:23 pm

عجبتي طريقه حلوه وطعمه من صاحبتى وطعمها هايل ونفسي
اقدولهالكم بصو بقي انتو تيجيبو نص كبد وقوانص او حسب الكميه وعدد الافراد
وتغسيلي القوانص وتنضيفيها كويس باليمون والخل والملح وتشطوفيها كويس
وتصفيها وتجيبي بصليه كبيره او اتنين كبار وتقطعيها صغير وتحطيها علي النار
مع حبه زيت او سمنه مع حبيت ملح وفلفل اسود وبمجر تبداء تصفر تكوني مقطعه
القوانس قطع صغيره وتحطيها مع البصله وعلي نار هديه جدا تسبيه تاخد وتتدي
مع نفسها وكل شويه تبصي عليه وتقلبي ولو لقيتيها عايزه نشفت حطي بق مايه
وتسبيها متغطيه وبعد كده تقطعي الكبد وقرب متستوي القوانص حطي الكبده وحطي
البهارات والفلفل الابيض والفلفل الاسود ونقطتين ليمون الجديد بقي ان
يتقدم مع رز طعمه هايل وهو دي اللي عايزه ااقولكو عليا تجيبي 2جزر و2 فلفل
رومي وبصليه صغيره وتقطعي البصله وتسبيها تصفر وتحطي الجزر المبشور والفلفل
المتقطع صغير ويشوحو كويس وبعدين تحطي معيار ميه علي قد الارز اللي هتعملي
وتحطي كل التوابل وورقه رورا وحبهان ومرقه ماجي وتسبي يغلي شويه وبعدين
تحطي الارز ولو محتاج ميه حطي وشوفي لو عايز ملح وله لا وسويه زي الارز
وحطي في طبقي التقديم وحولي الكبد والقوانس ودوقي بقي وقوليلي الارز
هيطلع معسل جداااااااااااااااااااا وهايعجبك قوي وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
» طريقة عمل طاجن بامية باللحمة , عيش شمسي , فلفل محشي , الماظية باللبن لنجلاء الشرشابي
» طريقة عمل البيتزا
» طريقة عمل البسبوسة
» طريقة تنظيف القولون
» طريقة عمل الملوخية السورية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مترو ::  :: -