الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» اخى واستاذى وصاحبى السلطان العاشق انت فين يا نجم ؟؟
الأحد يوليو 20, 2014 5:08 pm من طرف السلطان العاشق

» متى يبدأ صيام رمضان
الأحد يوليو 20, 2014 5:05 pm من طرف السلطان العاشق

» بمناسبه حلول شهر رمضان كل عام وانتم بخير
الخميس يوليو 10, 2014 6:31 pm من طرف كمال النجار

» تحميل برنامج لاستعادة كل ماتم حذفه من الميموري للتحميل
الثلاثاء يوليو 08, 2014 2:14 pm من طرف الأزرقاني

» الموسوعة التعليمية الكبرى للكمبيوتر اسطوانة Pc Lab cd لتعليم الكمبيوتر ودورات ICDL بالصوت والصورة
الثلاثاء يوليو 08, 2014 9:56 am من طرف SAYDAH

» الحلقه 2 اغانى واغانى 2014
الجمعة يوليو 04, 2014 1:56 pm من طرف ربيع محمد

» اغانى واغانى الحلقه الاولى2014
الجمعة يوليو 04, 2014 1:52 pm من طرف ربيع محمد

» انا سلمتو قلبى
الجمعة يوليو 04, 2014 1:15 pm من طرف ربيع محمد

» متخصصون { تصميم مواقع - حملات تسويق الكتروني - ادارة مواقع ودعم فني }
السبت يونيو 21, 2014 10:25 am من طرف ahmedshindy

» قهوة فورية 3*1و 2*1 استكيف يا كوتش
السبت يونيو 21, 2014 10:13 am من طرف ahmedshindy

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع
body onbeforeprint="onbeforeprint()" onafterprint="onafterprint()"onselectstart="return false" oncontextmenu="return false">
شاطر | 
 

 طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عسوله
راكب درجه اولى
راكب درجه اولى


الجنس: انثى
عدد المساهمات: 706
نقاط: 1004
تاريخ التسجيل: 08/10/2009

مُساهمةموضوع: طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص   الأحد مايو 30, 2010 8:23 pm

عجبتي طريقه حلوه وطعمه من صاحبتى وطعمها هايل ونفسي
اقدولهالكم بصو بقي انتو تيجيبو نص كبد وقوانص او حسب الكميه وعدد الافراد
وتغسيلي القوانص وتنضيفيها كويس باليمون والخل والملح وتشطوفيها كويس
وتصفيها وتجيبي بصليه كبيره او اتنين كبار وتقطعيها صغير وتحطيها علي النار
مع حبه زيت او سمنه مع حبيت ملح وفلفل اسود وبمجر تبداء تصفر تكوني مقطعه
القوانس قطع صغيره وتحطيها مع البصله وعلي نار هديه جدا تسبيه تاخد وتتدي
مع نفسها وكل شويه تبصي عليه وتقلبي ولو لقيتيها عايزه نشفت حطي بق مايه
وتسبيها متغطيه وبعد كده تقطعي الكبد وقرب متستوي القوانص حطي الكبده وحطي
البهارات والفلفل الابيض والفلفل الاسود ونقطتين ليمون الجديد بقي ان
يتقدم مع رز طعمه هايل وهو دي اللي عايزه ااقولكو عليا تجيبي 2جزر و2 فلفل
رومي وبصليه صغيره وتقطعي البصله وتسبيها تصفر وتحطي الجزر المبشور والفلفل
المتقطع صغير ويشوحو كويس وبعدين تحطي معيار ميه علي قد الارز اللي هتعملي
وتحطي كل التوابل وورقه رورا وحبهان ومرقه ماجي وتسبي يغلي شويه وبعدين
تحطي الارز ولو محتاج ميه حطي وشوفي لو عايز ملح وله لا وسويه زي الارز
وحطي في طبقي التقديم وحولي الكبد والقوانس ودوقي بقي وقوليلي الارز
هيطلع معسل جداااااااااااااااااااا وهايعجبك قوي وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

طريقة عمل طاجن بالكبد والقوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
» طريقة عمل البيتزا
» طريقة عمل البسبوسة
» طريقة عمل المشمشية
» طريقة عمل البسوبسة
» طريقة تنظيف القولون

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مترو ::  :: -